Paradise beach turnauksen tulokset

Paradise beach turnaus saatiin onnellisesti päätökseen. Lämmin keli ja kova tuuli vaikeuttivat pelaamista, mutta hyvällä tsempillä saatiin lähes kaikki pelit pelattua.

Turnauksen voittajiksi selvisi TOPpari (Joni Toppari ja Niko Toppari), toiseksi tulivat Raakkelin liekit (Jaakko Lauttamus ja Jussi Saari) ja pronssin kävivät noutamassa LaBamm!!:in (Robert Bamm ja Asko Laukka) antaman luovutusvoiton turvin Hammer (Tatu Kotamäki ja Jami Hyöty).

Loppupään sijoituspeleissä viidennen sijan niin ikään luovutusvoitolla saivat Team läpällä (Joonas Sihto ja Tomi Rantala), kun Hakkurit-joukkueessa alkoi kuumuus vaikuttamaan lihaskramppeina. Team Dimix (Dimitri Virkunen ja Timo Törmä) sekä Tunks (Tommi Koskela ja Jari Hangas) tyytyivät tasapeliin ja jaettuun seitsemänteen sijaan, että saatiin loppupelien aikatauluja kurottua vähän takaisin.

Tulokset löytyvät kokonaisuudessaan otteluohjelmasta:

https://goo.gl/azYYkX

Kiitokset jälleen kaikille osallistujille, järjestäjille ja sponsoreille.


Leave a Reply